29 feb. 2012

Teoria morfogenetică.Despre Egregori, Entităţi, Energii [3]

Entităţile şi Egregorii
De regulă în aceste 40 de zile entităţile se plimbă în cercul de persoane şi locuri cunoscute şi se obişnuiesc cu regulile noii Lumi în care au intrat. Ele mai au Liberul Arbitru intact! Ele sunt Entităţi, dar în mod excepţional pot face şi lucruri ce le pot face fiinţele.
Entităţile văd dar nu văd ca noi, oamenii. Ele văd doar Lumina ce o văd oamenii în timpul călătoriilor astrale. Se văd aurele, se văd energiile de colţ şi de faleză, nu se văd plafoanele interioare ale construcţiilor, se văd entităţile printre oameni, etc. Nu se vede nici suprafaţa solului acolo unde nu e acoperită de plante. Entităţile nu simt gusturi. Entităţile nu simt mirosuri. Entităţile nu au simt tactil, ele nu pipăie în sens de tare-moale şi nici de cald-rece. Ele pipăie doar pe axa lipicios-alunecos iar cald şi rece au seminficaţie de bine şi rău ca şi la feeling-ul celor ce lucrează cu bio-energie...
Entităţile nu ştiu să-şi folosească memoria de scurtă durată după ce au murit ca oameni şi au devenit entităţi, deci nu ţin minte ce li s-a spus după ce au murit. Ele pot face asta, dar trebuie să înveţe. Asta pot face doar în cazuri excepţionale în primele 10 zile. Şi de regulă ţin minte un singur lucru de la o persoană (deci se va cere un singur lucru la o Entitate şi se aşteaptă până face acel lucru.)
Entităţile nu percep deloc timpul şi nu au nevoie de somn. Sunt complet debusolate de timpul pe care îl au şi cu care nu au ce face. Este poate cea mai grea adaptare.
Entităţile se pot deplasa cu „viteza vântului” fără probleme. Că pentru unii asta e viteza unei adieri de primăvară, asta e o altă poveste... Dar învaţă repede şi „viteza gândului”. Asta le dă posibilitatea de a fi aparent simultan în mai multe locuri.
Entităţile se pot lega cu cordoane de fiinţe şi pot utiliza această conexiune foarte eficient. Cele primitive sau cele rele vor folosi doar pentru a fura energie. Cele evoluate vor schimba preponderent informaţii. Tentaţia de a fura energie este însă foarte mare. Mult mai periculos este însă furtul de ether. Daca o fiinţă rămâne fără ether, se va îmbolnăvi grav, fără motiv şi fără leac şi va muri. Astfel se explică „morţile în perechi”, cunoscute în popor.
Cel mai periculos fenomen pentru cei avansaţi care cred că pot stăpâni fenomenul este acela ca prin aceste conexiuni de coardă în tot sistemul info-energetic creeat pătrund matrici info-energetice degenerate, ajunse în entitate prin dren din corpul său aflat în mormânt. După cum se ştie, în acest fel se transmit cancerul şi alte boli degenerative grave (...te virusezi exact ca un calculator în reţea).
După ce trec de Poarta de Lumină, Entităţile sunt supuse procesului de analiză a faptelor şi gândurilor din timpul întregii lor vieţi şi apoi Judecăţii. Consiliul care a dat partea karmică a Misiunii Personale persoanei face şi judecata. La judecată se ţine cont în mod prioritar de partea divină a Misiunii Personale, aceea care vine direct de la Dumnezeu. În funcţie de posibilităţile de evoluţie spirituală a Entităţii, de necesităţile de rezolvare a karmei dinspre subiect spre alţii, cât şi de posibilitatile de rezolvare a karmelor altora cu Subiectul, se dă o Sentinţă Executorie, care este partea karmică a noii vieţi a Entităţii. Cât timp un neiniţiat este în viaţă, karma acestuia este închisă şi nu se poate analiza. Verdictul se poate da numai după ce toţi cei cu care a interacţionat persoana în timpul vieţii au murit. Se fac excepţii doar în cazuri foarte speciale. Judecata durează de regulă câteva zile, timp în care entitatea este închisă din punct de vedere info-energetic, fiind imposibil de contactat prin orice mijloace; e şi imposibil de măsurat parametrii ei în acest timp, nu se dă nici un fel de aprobare. Un ghid spiritual poate face cerere de scurtare a acestei perioade sau de „ieşire pe cauţiune”. Entitatea îşi poate plăti singură „cauţiunea” dacă are energie disponibilă (egregor compatibil cu acel Consiliu). În acest caz Entitatea se eliberează provizoriu, urmând ca sentinţa să se dea când va fi posibil. Dacă există o cerere justificată şi susţinută de un ghid spiritual de încarnare a entităţii imediat, sau oricum, mai devreme decât ar fi posibilă judecarea tuturor interferenţelor, şeful de Consiliu – Hristos la Consiliul Atlantidei merge personal la Dumnezeu şi ia aprobare, ca şi o suplimentare de Misiune Personală cuprinzând scenarii de rezolvare a unor fapte ce nu s-au întâmplat (puterea lui Dumnezeu asupra Timpului, o putere nerelevată oamenilor). Unele din karmele celor implicaţi în legături cu acea entitate vor suferi de asemenea modificări prin suplimentări sau eliminări de Misiuni Personale. Dacă entitatea nu are egregor să îşi plătească aceste taxe şi cauţiuni energetice, nu sfătuiesc oamenii care fac treabă de ghizi spirituali să accepte ei plata decât dacă ştiu bine ce fac şi cui fac.
Principala folosinţă pe care o atribuie Entităţile energiei din egregorul personal este de a avea Lumină până învaţă regulile stricte din Ierarhia Luminii şi îşi obţin Lumina de la Sfânta Treime. Entităţile trăiesc folosind ca sursă de energie vibraţia Luminii. Trebuie să absoarbă Lumina cu vibraţie cât mai înaltă şi degajă în mediu lumina "uzată" având vibraţie mai joasă decât cea absorbită. Desigur că, punctual, în scopuri precise, ele pot trimite şi Lumină cu frecvenţă înaltă, cu mari eforturi chiar mai mare decât cea primită. Lipsa acestui combustibil le blochează posibilităţile de acţiune, le “leagă” de trupul în descompunere şi le determină multe frustrari. Unele entităţi ajunse în această regretabilă situaţie nu mai pot gândi clar din cauza lipsei de energie şi fac compromisuri de neimaginat înainte de deces.
A doua folosinţă ca importanţă a energiei din egregor este aceea de a comunica telepatic cu cei vii.
Entităţile care vin la încarnare în modul obişnuit îşi ştiu partea karmică a Misiunii Personale şi cel puţin obiectivul principal (din cadrul părţii divine a Misiunii Personale) al Vieţii pe care o vor începe. Ele au de ales dintre mai multe scenarii asemănătoare puse la dispoziţie de Consiliul de care aparţin. După ce aleg şi părinţii concreţi, asigură energizarea ovuluilui fecundat, pentru ca acesta să supravieţuiască. Există, în foarte rare cazuri, situaţii în care ovulul supravieţuieşte peste perioada critică în urma concentrării deosebit de intense a părinţilor, fără a avea o entitate care să-l anime. În aceste cazuri fătul care se dezvoltă nu este viabil sau are grave defecte de "construcţie" ca rezultat al lipsei de control exigent. Uneori se găseşte "de urgenţă" o entitate care să anime acel embrion. Poate fi o entitate care este foarte grăbită să vină sau una care a pierdut din vina ei toate "trenurile" puse la dispoziţie de Consiliu şi îşi încearcă şansa astfel. Dacă o entitate refuză să accepte toate scenariile karmice propuse va primi alt set peste un timp dar situaţia ei va fi mai grea. Există şi Misiuni Personale "de completare", în care singurul lucru care trebuie să-l facă Entitatea este să anime fătul până la naştere sau până la o vârstă fragedă. Până la naştere sau cel mult 40 zile după aceasta, entităţile cu Misiuni Personale "de completare" pot pleca pur-şi-simplu când au îndeplinit Misiunea Personală sau se pot lăsa înlocuite de alte entităţi cu Misiuni Personale extraordinare. Uneori se întâmplă şi înlocuiri cu Misiuni Personale "piratate", rezultând copii cu Misiuni Personale în completă discordanţă cu mediul în care se nasc, fără ca acest lucru să fi fost impus prin partea karmică a Misiuni Personale. De regulă aceste "furturi de corp" se fac de către entităţi inferioare.
Entităţile aflate în primele 40 de zile, aflate înainte de Înalţare, cu acordul Consiliului care răspunde de karma lor, pot fi încarnate direct într-un copil nenăscut sau născut aflat în primele 40 zile de la naştere, populat de o entitate temporară sau de o entitate care are unică Misiune Personală săţină acel corp animat câteva zile. Această operaţiune se poate face doar cu acordul şi participarea lui Dumnezeu, şi nu e hotărât decât în aparenţă de Entitate sau de ghidul ei spiritual. O asemenea reîncarnare este una de excepţie absolută (de exemplu Dalai-Lama, dar nu chiar numai el). Coeficientul de Nepătimire Nativă se menţine cel din viaţa precedentă, Misiunea Personală se suplimentează numai de Dumnezeu direct şi Misiunea Personală a acestora nu conţine reziduuri karmice. Aceste existenţe este bine să se dezvolte într-un mediu controlat, alcătuit din persoane cu un înalt nivel spiritual, măcar sub aspectul înţelegerii unor lucruri din Ierarhia Luminii. Este o catastrofă dacă astfel de copii ajung în răspunderea unor oameni normali şi pe mâna medicinii clasice.
Exista şi o metodă băbească de a forţa schimbarea entităţii venite la încarnare. Vrăjitoarea -de regulă o babă- pune mâna dreaptă cu palma desfăcută pe capul nou-născutului, cuprinzându-i capul în palmă şi se concentrează la entitatea pe care vrea să o bage în trupul copilului - de regula o rudă sau un ascendent al ei. Entitatea venită cinstit în trupul bebeluşului este destul de slab legată de acesta, şi metoda are mari sanse de reuşită. (Deci, parinţi, fiţi foarte atenţi şi nu daţi voie nimănui să pună palma pe creştetul nou-născutului dumneavoastră.) De regulă entitatea adusă astfel în trup cu încălcarea ordinii din Ierarhia Luminii, chiar dacă nu a fost un om rău, este pedepsit pentru că acceptă acest furt şi va primi o suplimentare de Misiune Personală în sensul de a avea mai mult de suferit decât ar fi fost normal dacă ar aştepta să-i vină rândul la încarnare.
Entităţile mai pot face un lucru excepţional, dacă au la dispoziţie cantităţi uriaşe de info-energie în egregori personali. Pot cere solemn direct lui Dumnezeu să le „scintileze” adică să le dividă în doi „fraţi info-energetici”. Aceasta este singura modalitate de înmulţire a entităţilor. Poate fi făcut numai de Dumnezeu. Taxele energetice (repet, imense) sunt luate de Consilii pentru a limita foarte mult înmulţirea entităţilor, deoarece pe Pământ s-au acumulat prea multe spirite, care sunt încurcate îngrozitor între ele şi nu mai pot evolua. Capacitatea Planetei este depăşită cu mult. Aceste limitări au fost incluse în Planul Divin încă din perioada Atlantă. Dumnezeu nu aprobă orice solicitare în acest sens, plata taxelor energetice nu dă nici o garanţie Entităţii că va fi „înfrăţită” (ca grâul). Aceste taxe sunt nereturnabile. Scopul acestei nereturnabilităţi este acela de a restrânge şi mai mult cercul celor care încearcă scintilaţia, fiind necesar ca Entitatea să aibănevoie, pe lângă un comportament excepţional în una sau mai multe vieţi, şi de multă încredere în ea însăşi, de un ghid spiritual curajos şi nu în ultimul rând de voinţă şi curaj, caracteristici foarte rare în Lumea de Dincolo.
O entitate care are cunoştinţele, instrucţia şi curajul necesar, poate face cele necesare şi fără ghidul ei spiritual, dar o costă şi mai multă energie. Plătind energie în progresie geometrică se poate obţine scintilarea în 3 sau mai mulţi fraţi, dar nu ştie să fie posibil ca cineva să adune în egregori personali atâta energie.
Fraţii spirituali au în prima generaţie karme identice şi facultative între ei – adică dacă unul îndeplineste un punct, acesta este îndeplinit pentru amândoi. Din această cauză cei doi se întâlnesc şi sunt şi fizic unul în preajma celuilalt – trebuie să treacă prin aceeaşi situaţii. La a doua generaţie rămân comune şi facultative doar evenimentele neîndeplinite în această primă viaţă ca fraţi spirituali, dar, cum au trăit prin acelaşi mediu şi au încercat să facă acelaşi lucru în viaţă, şi greşelile sunt similare. Practica arată că cei doi fraţi spirituali sunt unul în preajma celuilalt timp de mai multe vieţi... Cei doi au acelaşi Coeficient de Nepătimire Nativă în prima încarnare.
Cei mai mari egregori personali de pe Planetă sunt cei ai religiilor şi cei ai celor două Consilii de judecată. Titularii acestora pot folosi această energie în funcţie de ceea ce doresc să realizeze. Aceşti titulari fiind entităţi conceptuale nu vin la încarnare decât în situaţii cu totul excepţionale, fiind trimişi direct de Dumnezeu sau de Sfântul Duh. Energia este folosită atât pentru a influenţa telepatic persoane aflate în dilemă, care renunţă la Liberul Arbitru, cât şi pentru a-i ajuta pe cei ce mor fără un egregor propriu şi se roagă pentru Lumină. Aceste fonduri energetice sunt alimentate de gândurile oamenilor, nu de titular. În acest sens este adevărată teoria gnostică, care după cum se ştie susţine că Dumnezeu este o entitate care se hrăneşte cu energia pozitivă a oamenilor şi Diavolul cu cea negativă, amândoi fiind un fel de vampiri energetici.
O info-energie odată dată într-un egregor personal al unei fiinţe sau a unei entităţi, devine a acelei fiinţe sau entităţi şi nu mai este niciodată a celui ce a dat-o. Operaţia este irevocabilă, odată ce s-a dat info-energie cu gândul la cineva nu se mai poate pretinde înapoi acea info-energie. Dacă titularul este deschis la rugăciuni şi ai o frecvenţă a vibratiei energetice pe placul lui, se poate cere şi e foarte posibil să se dea înapoi, asta dacă e entitate de ceva timp sau e o fiinţă cu multă cunoaştere, şi, bineînţeles, în ambele cazuri, are şi info-energie multă acumulată în egregori personali.
Egregorii având un subiect abstract, nu au un titular şi se manifestă asupra indivizilor care îi accesează ca un pattern instinctiv, ca o intuiţie de a rezolva o problemă sau ca un feeling al locurilor, lucrurilor, etc, aşa cum este descris în teoria morfogenetică. Dacă gândirea noastră contribuie la creearea sau mai frecvent la actualizarea unui egregor impersonal, ajutăm ca alţi oameni aflaţi în situaţii similare să-şi rezolve mai repede şi mai uşor problemele lor, ajutăm ca locurile să-şi păstreze specificul lor, ca oamenii să fie aşa cum am dori să fie. Contribuţia la un egregor impersonal, al cărui vector este în acord cu Planul Divin de evoluţie Planetară, este o faptă bună.
Între momentul upload-ării de info-energie într-un egregor impersonal şi posibilitatea recepţionării acestui ghid energetic de rezolvare a problemei trece un anumit timp. Nu e necesară epuizarea de a crea egregori ai exerciţiilor de la şcoală în speranţa că prietenii vor rezolva mai uşor exerciţiile de la examen. În asemenea situaţii analitice puţini chiar reuşesc să apeleze la instinct... Dar nu puţini pot spune că măcar odată în viaţă la un examen au rezolvat prin instinct o problema a cărei rezolvare le-a fost imposibilă analitic (biosic)....

Un comentariu:

Anonim spunea...

strasnic!